Adatvédelmi nyilatkozat

ADATVÉDELMI NYILATKOZAT

www.demeapartments.com bármely - a weblap használata során tudomására jutott személyes adatot a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény rendelkezései szerint kezel. Amennyiben Ön bármely személyes adatát eljuttatja az apartmanok.hu oldal részére ezzel hozzájárulását adja ahhoz, hogy azt a www.demeapartments.com oldal - az ügylet jellege által meghatározott célból és ideig - nyilvántartsa és kezelje.


A demeapartments.com oldal az Ön által megadott adatokat és információkat különösen, de nem kizárólagosan az alábbi célokra használhatja fel:
• piackutatás, piaci elemzés
• érdeklődői szokások elemzése
• látogatottsági statisztikák összeállítása
• ingyenes nyeremény és egyéb játékok bonyolítása
• tájékoztatás nyújtása új szolgáltatásokról
• tájékoztatás nyújtása különböző akciókról
• Nyaralók reklamációk intézése
• megrendelések foglalások intézése


A demeapartments.com oldal - partnerei és egyéb ügyfelei személyére, adataira, demeapartments.com oldallal fennálló üzleti kapcsolataira vonatkozó - valamennyi információt üzleti titokként kezeli. Az üzleti titokként történő kezelés alól csak az érintett adatszolgáltató adhat felmentést. A demeapartments.com oldal az Interneten keresztül hozzá eljuttatott valamennyi adatot ugyanolyan védelemmel kezeli, mintha azokat egyéb úton bocsátották volna rendelkezésére.

Felhívjuk a figyelmét arra, hogy a www.demeapartments.com weblapról más cégek és egyéb szervezetek weblapjára is eljuthat. Az azokon közölt adatok tartalmáért és helyességéért, illetve az Ön adatainak biztonságáért a demeapartments.com oldal tulajdonosa nem vállal felelősséget. Ezen weblapok használata esetén javasoljuk, hogy győződjön meg az adott weblap megjelentető szervezet adatvédelmi politikájáról, irányelveiről.

A www.demeapartments.com weblapon történő bármely regisztráció során az adatszolgáltatás önkéntes. Nem kötelező!
A honlap egyes részeinek letöltésekor bizonyos esetben kisméretű adatfájlokat helyezünk el automatikusan az Ön számítógépén ("cookie"). Ennek megtörténtéről Ön nem kap további értesítést, az adatfájlok a honlap egyes funkcióinak működéséhez szükségesek a jobb és gyorsabb műkődés miatt. Az adatfájlokkal kapcsolatos minden tevékenységet meggátolhat, ennek pontos módjáról böngészőjének útmutatója igazítja el.

A demeapartments.com oldal tulajdonosa fenntartja magának a jogot a jelen adatvédelmi nyilatkozat megváltoztatására. Az aktuális feltételekről a felhasználó a honlap ezen részén mindig tájékozódhat.
A jelen adatvédelmi nyilatkozatban nem szabályozott kérdésekben a magyar jog az irányadó. Bármelyik rendelkezés érvénytelensége vagy érvénytelenné válása a többi rendelkezés érvényességét nem érinti.

Megközelítés

Google translate

 

Árfolyam (€)

Valuta Árfolyamok

Árfolyam (HRK)

Valuta Árfolyamok

Hajó bérlés

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kerékpár bérlés

 
 
 
 
 
 
 

Időjárás

Click for Vir, Horvátország Forecast

 
free counters