Foglalás menete - utalás

A foglalás menete a következő

Először a "foglaltsági táblázat" menüben nézze meg, hogy a lefoglalni kívánt időpont szabad-e. 
Amennyiben igen, jelezheti felénk a "időpont foglalás" menüben a kitöltött űrlap elküldésével, de telefonon, személyesen vagy e-mailben is megteheti. 

A következő lépésben a szállás összegének a 30% -át kérjük foglalóként befizetni.

1. A részvételi díj 30%-ának megérkezése után véglegesítjük a foglalást oly módon, hogy foglalási igazolást (voucer) töltünk ki, melyet elektronikus úton eljuttatunk Önnek. 
Az fogalási igazolás tartalmazza a szállással kapcsolatos összes fontos információt, továbbá átvételi elismervényként is szolgál, mely alapján az Ön által foglalóként befizetett összeget (részvételi díj 30 %-át) hiánytalanul átvettük. 
(Ekkor már az Ön által kiválasztott időpont foglatként lesz feltüntetve már a honlapon illetve a rendszerünkben.) 

2. Az összeg második részét az apartman elfoglalása előtt a helyszínen kerül kiegyenlítésre. Az első rész befizetésekor kapott szerződést kérjük magukkal hozni, mert az ott feltüntetett fennmaradó összeg az amit a helyszínen kell rendezni. 
(Egyedi kivételek előfordulhatnak a második rész kiegyenlítés módjával kapcsolatban.) 

Fontos: Az elektronikus úton küldött dokumentumokat kérjük magukkal vinni a szálláshelyre, amit kérünk bemutatni a helyi ügyintézőnek! 

Az apartmannál magyar ügyintéző (a foglalást követően kapja meg az ügyintéző adatait) várja a megadott időpontban, aki segít eligazodni a szigeten illetve az apartman kulcsait is tőle kapják meg. 

Pénz befizetési lehetőségek (Euró, Forint):  

Az űrlapopon megadott e-mail címre küldött díjbekérőn fog szerepelni, egy nemzeközi számlaszám (IBAN, SWIFT) , erre tudják a díjbekérőn szereplő valutanem valamelyikén (euró, forint) befizetni a foglaló összegét. 

Az árak euróban vannak megadva, de van lehetőség forintban is utalni a foglalót, akkor a 320Ft/€ árfolyamával számolunk.

Viszont a fenmaradó rész befizetése a helyszínen csak euróban lehetséges!

Megközelítés

Google translate

 

Árfolyam (€)

Valuta Árfolyamok

Árfolyam (HRK)

Valuta Árfolyamok

Hajó bérlés

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kerékpár bérlés

 
 
 
 
 
 
 

Időjárás

Click for Vir, Horvátország Forecast

 
free counters