Időpontfoglalás

Köszönjük, hogy minket választott! 

Kérjük mielőtt elküldené a foglalását győződjön meg arról, hogy a lefoglalni kívánt időpontban az apartman szabad-e. A foglaltsági táblázathoz kattintson a képre!

Az űrlap beérkezését követően küldjük ki az apartmanfoglaláshoz a díjbekérőt. A foglalás, amennyiben szabad a kért időpont, akkor a rendszerünk az ön által kért időpontott előfoglaltnak jelzi, majd a foglalási díj beérkezését követően lesz a foglalása végleges.

Amennyiben már foglalt időpontotra küldte be a foglalási kérelmét, ez esetben 24 órán belül felveszük Önnel a kapcsolatott az Ön által megadott elérhetőségeken!

Figyelem! 
Jelentkezést követően a megadott számlázási címre állítunk ki díjbekérőt, majd teljesítés után küldjük a befizetésről szóló igazolást (voucher)! Amennyiben a díjbekérő kézhezvételétől számított 7 naptári napon belül nem érkezik be a befizetés, érvénytelenné válik a foglalás.

Ezért, ha eurós számlaszámra történik az utalás, vegyék figyelembe, hogy 2-3 nap is lehet mire a számlánkra megérkezik az utalt összeg, ha van rá mód vagy a banktól kapot igazolást vagy csak a lefotózott bizonylatott küldjék el nekünk.  Vagy ha bármiféle oka van az időcsúszásnak, időbe jelezzék, hogy a foglalt időpontjuk ne legyen felszabadítva!

 

Kérjük töltse ki az alábbi űrlapot az apartman foglaláshoz!

(Többet is kijelölhet)
Többet is kivállaszthat
Apartman Žombor / Apartman Virić I-II 1,2,3,4,5 / Apartman Balaž 1,2,3
Apartman Vanda / Apartman 2 / Apartman 15/a,b,c / Apartman 22 / Apartman Ilinka / Apartman Ilija / Apartman Barišić 1,2,3,4 / Apartman Galeb 1,2 / Apartman Prezida 1,2,3,4,5,6,7
Apartman 4,5,6 / Apartman 11 / Apartman 11/a / Apartman 12 / Apartman 12/b / Apartman 13 / Apartman Ivan 1,2,3,4,5
fő (felnőtt, 6 év felett)
fő (gyerek, 6 év alatt)
Nem minden apartmannál választható!
Ár az apartman leírásánál.
(40€ / db /hét)
Ágynemű garnitura igénylése (5€/garnitura)

Megközelítés

Google translate

 

Árfolyam (€)

Valuta Árfolyamok

Árfolyam (HRK)

Valuta Árfolyamok

Hajó bérlés

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kerékpár bérlés

 
 
 
 
 
 
 

Időjárás

Click for Vir, Horvátország Forecast

 
free counters