Miért jó, ha időben foglalja le szállását?

 

A nyaralás alapos előkészületet, utánajárást, felkészülést igényel és jó ha mindezekre elegendő idő jut.

Kapkodást, sietséget lehet a korai szállásfoglalással elkerülni így nemcsak a nyaralás hanem a készülődés is nyugodtan telik.

Év elején úgy tűnik hogy messze még a nyár. Éppen ezt érdemes kihasználni, mert a szálláshelyüket időben lefoglaló vendégek számos előnyt élveznek.

Ha többen szeretnének együtt nyaralni, azonos időre kell kivenni a szabadságokat. Erre akkor van a legjobb esély ha már hónapokkal indulás előtt megállapodnak a munkahelyen a nyári szabadság pontos dátumáról.

Ha idén egy igazi családi-baráti nyaralást terveznek, érdemes télen foglalni, mert így a hely már biztos és a szabadságokat is jó eséllyel össze lehet hangolni. Nem kell sietni, van elég idő az indulásig mindent átbeszélni, megtervezni.

Ha többen jönnekk szerencsés ha egymás melletti apartmanokban tudnak szállást foglalni, erre a legtöbb esély télen van mert ilyenkor még több a szabad hely így lehet válogatni az apartmanok közt.

Akiknek fontos hogy a tenger látványában gyönyörködhessenek a teraszról (vagy akár közvetlenül a szobából, az ágyon ülve), azoknak a vendégeinknek is érdemes időben foglalni. A panorámás apartmanok telnek be leghamarabb, akik a legszebb fekvésű apartmanokat szeretnék lefoglalni ilyenkor télen vagy tavasszal még megtehetik.

Akik többször jártak már nálunk és van egy kedvenc apartman amit idén is szeretnének lefoglalni, akkor is érdemes a téli hónapokra időzíteni a foglalást.

Mire várnak még? smiley

 

Megközelítés

Google translate

 

Árfolyam (€)

Valuta Árfolyamok

Árfolyam (HRK)

Valuta Árfolyamok

Hajó bérlés

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kerékpár bérlés

 
 
 
 
 
 
 

Időjárás

Click for Vir, Horvátország Forecast

 
free counters