Szórakozási lehetőségek

Zadar, Nin, Vodice, Pag sziget, Kornati  Nemzeti Park, Plitvicei tavak, Paklenicai Nemzeti Park, Krka vízesés 

Tovább >>> 

 

A sziget

Szabadidejüket ennél ideálisabb helyen nem is tölthetnék!

Tovább

 
 

Videók a szigetről

         Videók Horvátországról - VIR szigetNézzék meg a szigetet bemutató videóinkat!

        Tovább

 
 

A sziget

 

Miért éppen Vir szigeten foglaljon szállást?

7 érvünk is van amiért Vir szigeten érdemes szállást foglalnia! wink

1. Közel van
Vir sziget Budapestről mindössze 6 óra alatt kényelmesen elérhető autópályán - ha hajnalban elindul, kora délután már fürödhet is a tengerben.

2. Híd vezet a szigetre - nem kell a kompra várnia
Vir szigetre éjjel-nappal ingyenesen használható híd vezet. Ha itt nyaral, nem kell kompra várnia a tűző napon órákon keresztül. Ha fel akarja fedezni a környéket, akkor sincs a komp menetidejéhez kötve, bármikor elindulhat.

3. Másfél órányi távolságon belül számtalan látnivalót talál
Vir sziget Dalmácia középső részén fekszik, pont olyan helyen, ahol kényelmesen, legfeljebb másfél óra utazásra elérhetőek Horvátország szebbnél szebb nemzeti parkjai.

4. Vir szigeten és a környéken találhatók Horvátországban egyedülálló, valóban HOMOKOS strandok
Vir szigeten és a környéken valóban finom homokú, lassan mélyülő strandokat talál, amelyek ajánlottak pl. kisgyermekes családoknak is. A sziget keleti csücskétől található Horvátország leghosszabb egybefüggő homokos partszakasza. A strand valóban finom homokos és lassan mélyül, így nem ér a helyszínen meglepetés azért, mert a gyönyörű légifotón mesésnek tűnő strand a valóságban apró kavicsos vagy köves, ráadásul rengetegen vannak.

5. Kristálytiszta tenger
Vir sziget partszakasza nagyrészt sziklás-köves, ezért a homokos strandok mellet megtalálhatóak a kristálytiszta köves-kavicsos strandok is, amelyek felejthetetlen élményt nyújtanak az úszás, búvárkodás kedvelőinek.

6. A szigeten rejtett homokos öblöket is talál - elkerülheti a zsúfolt strandokat
A sziget csendes, rejtett öblökben gazdag - ha kisgyermekkel utazik érdemes felkeresnie ezeket a lakott területektől kissé kívül eső partszakaszokat. Leginkább azoknak ajánljuk, akik a zajos, zsúfolt strandok helyett szívesebben töltik el a napot csendes helyen, a lakott területektől távolabb.

7. Hajózási és kerépározási lehetőség
Apartmanjainknál van lehetőség hajó ill. kerékpár bérlésre is! 

Vir sziget tagolt és rendkívül változatos partszakasza, a környék kis lakatlan szigetei nagyszerű lehetőséget kínál egy hajóval történő felfedezésre.

A szigeten számtalan olyan eldugot öböl van, amit igazából, ha nem hajóval (csónakkal), akkor kerékpárral a legegyszerűbb felkeresni. Na meg persze azért is ideális a sziget kerékpározásra, mert nincsek nagy szintkülönbésgek ill. számtalan kerékpárút van a szigeten. 

Megközelítés

Google translate

 

Árfolyam (€)

Valuta Árfolyamok

Árfolyam (HRK)

Valuta Árfolyamok

Hajó bérlés

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kerékpár bérlés

 
 
 
 
 
 
 

Időjárás

Click for Vir, Horvátország Forecast

 
free counters